Tervetuloa Network Innovationille!

 

 

Network Innovation on pohjoismainen valokuvausalan ja graafisen alan jakelija.

 

 

Tavoitteenamme on tarjota kokonaisratkaisuja ja konsultointipalveluja kuvankäsittelyyn, valokuvaukseen ja graafiseen tuotantoon liittyen. Oheistuoteosastomme tavoitteena on toimittaa laadultaan ja suunnittelultaan korkealuokkaisia tuotemerkkejä. Network Innovationin huippuosaamisen ja alalta saadun pitkäaikaisen kokemuksen vuoksi tavoitteenamme on myös toteuttaa projekteja ja järjestää tapahtumia, jotka edistävät alan kehitystä.

 

Edustamme noin kolmeakymmentä tavarantoimittajaa, joista monilla on alallaan johtoasema. Näistä suurimpien joukossa ovat Epson, Eizo, Wacom, Griffin Technology, EFI, X-rite, GMG, Dalim, Xinet ja Crumpler. Tuotteemme myydään jälleenmyyjien kautta. Monimutkaisemmat tuotteet myydään pääsääntöisesti valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, joilla on näiden laitteiden käyttöönottoon vaadittava osaaminen.

 

Network Innovationilla on noin 25 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yrityksellä on myyntikonttorit myös Suomessa.

Network Innovationin historiaa
Network Innovation perustettiin vuonna 1994. Tällöin painopiste oli Apple-tietokoneiden oheistuotteissa. Jo 1990-luvun lopulta lähtien yrityksen graafinen fokus on vahvistunut useiden yritysostojen kautta. Network Innovationilla on nykyään neljä osastoa: Valokuvaus, Graafinen tuotanto, Palvelut ja Premium Brands (oheistuotteet). Nykyään Network Innovationin omistaa Voxson Carl-L Eriksson AB, joka omistaa myös jakeluyhtiön Tura Scandinavia AB./Erik Näsman, CEO Network Innovation AB

Yhteydenotto
Puhelin: +358-9-424 50 335
NI Solutions | Rajatorpantie 41 C | 01640 Vantaa