NI Solutions Palvelumme

Palvelumme

Nykytilanteen analyysi

On olemassa suuri riski tulla sokeaksi omien asioidensa suhteen, jatämä koskee erityisesti alaa, joka on voimakkaan muutoksen kohteena.Miten voidaan lisätä tehokkuutta ja valmistautua huomispäiväntarpeisiin? Konsulttimme kartoittaa nykyiset työtapanne ja järjestelmätsekä selvittää, millaisten haasteiden edessä yrityksenne on. Senjälkeen laadimme uusia työtapoja koskevan esityksen ja mahdollistenuusien ratkaisujen vaatimuserittelyn.

 

 

 

Projektijohto

Konsulteillamme on runsaasti kokemusta mediatuotannonmuutostöiden suunnittelusta ja johtamisesta.


  

 

Asennus / asiakaskohtainen räätälöinti

Konsulttimme ovat käytettävissä niin asennukseen kuinjärjestelmiänne koskevaan ohjelmointiin ja räätälöintiinkin.Usein uusien ratkaisujen implementointi edellyttää kykyä löytääoptimaalinen integraatio käytössä olevien järjestelmien kanssa.

  

 

Konsulttisopimus

Konsulttimme ovat käytettävissä jatkuvaan konsultointityöhön. Varmistamme tuotantonne, pidämme järjestelmänne ajantasalla, parannamme työnkulkujanne ja minimoimmetuotantoseisokkien riskin. Tuntipankkimme (20, 50 ja 100 tuntia) takaa lisäksi kahdeksan tunnin enimmäisasennusajan akuuteissatuotantoseisokeissa.

 

Koulutus

Toteutamme vastuuhenkilöiden koulutuksia asiakkaan luonaasennuksen yhteydessä. Annamme lisäksi yleisluonteistakoulutusta painopistealueillamme. Saat lisätietoja ottamallayhteyttä meihin.

 

Yhteydenotto
Puhelin: +358-9-424 50 335
NI Solutions | Rajatorpantie 41 C | 01640 Vantaa