NI Solutions Ajankohtaista Tech news GMG ColorServer versio 5 tarjoaa uuden käyttökokemuksen

GMG ColorServer versio 5 tarjoaa uuden käyttökokemuksen
2017-09-14

GMG ColorServer versio 5 tarjoaa uuden käyttökokemuksen 2017-09-14 GMG:n johtava palvelinpohjainen värienkäsittelyratkaisu saavuttaa versiotason 5 ja tarjoaa kokonaan uuden arkkitehtuurin. Entistä yksinkertaisemman ja paremmin skaalautuvan ratkaisun luomiseksi sekä ohjelmiston ydintekniikka että käyttöliittymä kokevat muutoksen.
Asiakas-/palvelinpohjaisen arkkitehtuurin avulla ColorServer 5 -työnkulkujen hallinta siirtyy kokonaan Mac- tai Windows-pohjaisen asiakasohjelmiston alaisuuteen. Useat henkilöt voivat käyttää käyttöliittymää samanaikaisesti.
 
Lisää prosessoritehoa voidaan kohdentaa ColorServerille lisäämällä klusterikokoonpanon laskentatietokoneiden määrää.
 
Työnkulkuja voidaan helposti vaihdella ja muokata muuttamalla pdf-generoinnin, värinhallinnan ja kuvanmuokkauksen esiasetuksia. Esiasetukset otetaan sitten käyttöön asianomaisissa työnkuluissa. Esiasetusta muuttamalla voidaan samanaikaisesti täydellisesti hallita useita työnkulkuja.
 
Myös uusi integraatiotekniikka tulee mahdolliseksi. Rajapinnan ja JDF- ja XML-työnkulkujen avulla ColorServeristä tulee saumattomasti muihin työnkulkuihin integroituva ohjelmisto. Värinhallinnan laadun parantaminen voidaan nyt tehdä nykyisestä työnkulusta riippumattomasti. Valmiita kytkentöjä on jo olemassa Dalim TWiST:ille ja ES:lle sekä Enfocus Switchille.
 
ColorServer 5:n myötä julkistetaan myös uusi päivitetty SmartProfiler. Yhtenäisen tuloksen saavuttaminen erilaisilla painotekniikoilla on nyt helpompaa kuin milloinkaan aikaisemmin. Nopeampi profilointi entisestäkin hienommalla laadulla on jotakin, jota voimme odottaa.
 
Lisätietoja antavat:
Thomas Lundgren
thomas.lundgren@nisolutions.se
+46 70 934 7723

 
Archiware P5 ja pilvi
GMG ColorServer versio 5 tarjoaa uuden käyttökokemuksen
Enfocus julkistaa version Switch 2017
Efi Fiery XF 6
Xinet 17.6.1 from Northplains
Yhteydenotto
Puhelin: +358-9-424 50 335
NI Solutions | Rajatorpantie 41 C | 01640 Vantaa