NI Solutions Ajankohtaista Tech news Enfocus julkistaa version Switch 2017

Enfocus julkistaa version Switch 2017  
2017-04-10

Enfocus Switch on päivitetty versioksi 2017, joka sisältää useita parannuksia. Suuri uutuus on, että järjestelmä on nyt kokonaan 64-bittinen, mutta päivitykseen sisältyy myös paljon muuta mukavaa. Tästä voit lukea lisää ja katsella uutuuksia käsittelevän videon:
Parannusten joukossa on täysin uusi web-pohjainen asiakassovellus, joka on tarkoitettu töiden lähettämiseen eri lähetyspisteisiin. Lisäksi web-käyttöliittymän kirjautumisen käsittelyä on parannettu. Nyt käyttäjä voi hallita työnkulkujen tapahtumia omasta web-selaimestaan. Enfocus on myös lisännyt tuen Adoben viimeisimmälle CC-ohjelmalle.
 
Web-pohjainen asiakasohjelma ja kirjautumisjärjestelmä perustuu rest API -ratkaisulle, joka nyt löytyy Switchistä. Se mahdollistaa asiakastoimintojen rakentamisen yrityksen omaan web-järjestelmään tai liiketoiminnan ohjausjärjestelmään.
 
Edellisessä versiossa esiteltiin Enfocus App-Store, jossa kehittäjät voivat myydä omia Switch-sovellusratkaisujaan. Tämä antaa uusia mahdollisuuksia integroida muita järjestelmiä Switchiin tai vain käyttää muiden Switch-käyttäjien kehittämää älykästä ratkaisua. Nyt on käytettävissä monia sovelluksia, joiden avulla voidaan ratkaista erilaisia työnkulun haasteita.
 
Iloinen uutinen värinkäsittelyn ammattilaisille on, että GMG Colorserver on nyt saanut konfiguraattorin, joka mahdollistaa oman värinkäsittelyn työnkulkujen hallinnan dynaamisesti Switchin kautta.
 
 
Yleistä Enfocus Switchistä
 
 
Switch mahdollistaa omien tarpeiden mukaisen automatisoinnin. On helppoa määrittää tiedostojen vastaanotto, joka lajittelee tiedostoja tai antaa Switchin lähettää tiedostoja muihin ohjelmiin, joissa tiedostojen käsittely tapahtuu.
 
Voit tehdä työnkulkuja, jotka luovat PDF-tiedostoja omista dokumenteistasi. Työnkulkuja, jotka säätelevät värejä ja ohjaavat sisään tulevia PDF-tiedostoja edelleen painoon lähetettäviksi.
 
Moduulirakenteen ansiosta järjestelmä voidaan sovittaa omien tarpeidesi mukaiseksi. Enfocus Switch integroidaan olemassa oleviin ohjelmistoihin ja se ohjaa niitä komennoilla tai skripteillä toimissa, jotka vaaditaan jokaiselta järjestelmään lähetettävältä tiedostolta.
 
Switch antaa asiakkaillesi mahdollisuuden lähettää tiedostonsa, jotka otetaan automaattisesti vastaan, lajitellaan ja tarkistetaan virheiden osalta. Asiakas ja projektipäällikkö saavat ilmoituksen tiedoston saapumisesta perille ja raportteja prosessin hallinnasta. Tietyissä moduuleissa asiakkaan on täytettävä lomake ennen tiedoston lähettämistä. Näitä tietoja käytetään sen jälkeen Switchissä ja ne antavat järjestelmälle tiedostojen käsittelyä koskevia tietoja. Ilmoituksia voidaan esimerkiksi lajitella eri lehtiin asiakkaan antamien tietojen mukaisesti.
 
 
Lisätietoja antavat:
 
Kalle Lindström
NI Solutionsin Enfocus-tuotevastaava
Puh: 0709 463 530

Lähetä sähköpostia Kalle Lindström

Archiware P5 ja pilvi
GMG ColorServer versio 5 tarjoaa uuden käyttökokemuksen
Enfocus julkistaa version Switch 2017
Efi Fiery XF 6
Xinet 17.6.1 from Northplains
Yhteydenotto
Puhelin: +358-9-424 50 335
NI Solutions | Rajatorpantie 41 C | 01640 Vantaa